ANASAYFA HAKKIMIZDA REFERANSLAR PROJELERİMİZ HABERLER İLETİŞİM
DESMA Clipping New's 26.03.2024

Clipping News'in son sayısına aşağıdaki linkten erişebilirisiniz. Keyifli okumalar!

 

Clipping New's

 

Herhangi bir sorunuz olursa, lütfen daha fazla yardım için bize ulaşmaktan çekinmeyin.

 

SIMAC Milano Fiera 17-19 Eylül 2024

17-19 Eylül tarihleri arasında Milano Fiera Fuar Merkezi'nde gerçekleşek olan Simac Tanning Tech Fuarı'nda, DESMA standımıza sizleri bekliyoruz.

DESMA Fabrika Fuarı 23-24 Eylül 2024

DESMA Ev Fuarı 24 ve 25 Eylül tarihlerinde Achim'de gerçekleşecek! Birlikte, ayakkabı endüstrisi dünyasına öncülük ediyoruz ve bu bir sonraki büyük etkinliği dört gözle bekliyoruz.

Her iki yılda bir, ayakkabı dünyası teknoloji ve inovasyonu sergilemek, eski ve yeni dostlarla tanışmak ve yeni tedarikçiler ve teknikler keşfetmek için Almanya'nın Achim kentinde bir araya geliyor. 50'den fazla uluslararası ortak katılımcı, teknik dersler ve sunumların yanı sıra birkaç sürpriz de olacak. Otomasyon ve sürdürülebilirlik alanındaki son trendler konusunda biz de sizin kadar heyecanlıyız ve biliyoruz ki birlikte yeni teknolojileri kullanarak fabrikalarınızı ve üretiminizi daha verimli ve sürdürülebilir hale getirebilir ve ürünlerinizin en yüksek kalitede olmasını sağlayabiliriz.

Expo Protection Paris 5-7 Kasım 2024

5-7 Kasım tarihleri arasında Paris Expo Porte de Versailles Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek Expo Protection Fuarı'nda, DESMA standımıza sizleri bekliyoruz.